HON VANN 112 MILJONER!

 


Jag skrev ju tidigare  i ett inlägg att jag blir väldigt peppad av att läsa människors succehistorier när det gäller Attraktionslagen. Den bästa av de alla jag har hört talas om är den om Cynthia Stafford. Hennes bror omkom i en trafikolycka och lämnade små 5 barn  efter sig. De hamnade i fosterhem, men Cynthia kände att hon ville ta hand om dem så hon sökte ensam vårdnad. I och med det var hon då tvungen att sluta sitt arbete för att på heltid ta hand om barnen. Hon levde på det  hon fick från de socialal myndigheterna och sökte bidrag olika välgörenhetsorganisationer så det var ju så klart  inget överflöd. Men hon visste att hennes liv kunde bli bättre. Hon hade läst en del böcker främst av Joseph Murphy (författare och lärare inom LOA även om inte det kallades så på hans tid!)  och lärt sig att affirmera och visualisera. Så hon bestämde sig för att vinna 112 miljoner, och nu snackar vi inte kronor utan dollar!!!! Blir ca 880 milj svenska kronor om jag  räknat rätt!  
Hon skrev 112 milj på en lapp, hon tänkte ut i minsta detalj vad hon skulle göra för pengarna. Hon hade alltid skänkt mycket till välgörenhet så hon tänkte ut vilka organisationer och hur mycket hon skulle skänka. Hon tänkte ut allt hon ville ha för egen del och vad barnen skulle ha. Och att hon skulle dela med sin familj.  Allt precis allt in i minsta detalj. Detta fokuserad hon på så mycket hon kunde  i några månader. Sedan släppte hon det bara.........  I maj 2007 köpte hon en lott i California Mega Million Lottery. Och vann!!! Just exakt 112 miljoner dollar!!!! Alla var förvånade utom Cynthia för hon visste ju att hon skulle vinna förr eller senare. Det hela tog ca 4 månader.
Det bästa med hela historien är Cynthia själv. Hon verkar vara en sådan härlig människa, sympatisk och trevlig och har gjort så mycket gott för sina pengar.  Jag hittade ett par intervjuer med henne på Youtube, tänkte lägga upp en men kunde inte välja så här kommer båda två!







NEVER LISTEN TO NO!




Kommentarer
Tess

Oh my god!!! Det är är heeelt fantastiskt!!! Jag har en liten vinsthistoria som kommer upp på min blogg om några dagar! Inte min egna utan en vän till en vän... :) Kramis

2011-10-09 18:40:15
URL: http://lagenomattraktion.blogspot.com
Linda

Haha största bullshiten jag hört typ... Tror folk på sånt alltså?

2011-10-09 18:55:20
URL: http://hellolinda.blogg.se/
penny

Finns bara ett ord för detta: WOW!!!!

2011-10-10 09:42:01
URL: http://pennys.webblogg.se/
Nina

Ja vad kan man säga.... Helt otroligt.

Jag är bra på att tänka på och dagdrömma om saker jag vill ha/ska hända, men än så länge har inget hänt....

2011-10-10 21:15:02
URL: http://traumerin.blogg.se/
johanna

Veckans blogg är nu utsedd. Gå in och kolla om det blev du? ;)

Annars startar en ny tävling nu som du kan anmäla dig till där du också kan få en länk bland alla mina läsare! Good luck!

2011-10-11 07:59:47
URL: http://nattstad.se/johannalicious
Izabell

Vilken härlig historia!!!:-)



Ha en fortsatt fin vecka!



Kraam Izabell

2011-10-11 21:14:17
URL: http://mysbella.blogg.se/
Tess

Åååh! Hoppas du kommer gilla den.. jag har inte läst den sedan han vann Nobelpriset men bör nog göra det nu igen! :) Njut till "fullo" av boken Haha! ;) Kram

2011-10-12 20:58:16
URL: http://lagenomattraktion.blogspot.com

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback