MAGICAL NUMBERS...........

Jag skrev ju för ett tag sedan om dessa "dubbelsiffror" som förföljer mig! När jag vaknar på natten är klockan 02.22 osv. Detta hände flera gånger om dagen i ett par veckor. Sedan var det några dagar det bara hände någon enstaka gång. Men nu händer det igen flera gånger om dagen. Jenny som har bloggen HEALTHY WEALTHY WELLNES  hade koll på det här och skrev detta  i en kommentar:

(Jenny

Åh det är så häftigt! Abraham har pratat om det och sagt att det är tecken på alignment! Sen kan jag ibland tänka att man så småningom drar till sig det förstås när man tänker att klockan visar symmetriska siffror jämt. Jag har en FB-kompis som alltid rapporterar om att klockan är 20.20, 23.32, 11.11 osv, och sen började jag också göra det! :)

Själv har jag helt missat att Abraham Hicks har nämt detta men blev ju givetvis nyfiken och började söka runt lite. Hittade flera klipp på Youtube och lägger in ett här.


KRAMEN!



EN DAGLIG DOS AV ABRAHAM!

Hoppas ni har haft en skön helg! Vi har varit på landet, det har inte varit någon vidare värme men det var mysigt ändå!
kramen

Delar med mig av ett av mina favoritklipp från Abraham/Hicks!


VAD ÄR DET FRÅGAN OM?



Hmmm det här kanske inte är något konstigt alls utan helt naturligt, men faktum är att i snart 2 veckors tid när jag kollar på klockan så visar den samma siffror! Alltså 11.11, 17.17 osv. Och det händer  flera gånger varje dag! T.ex. i Torsdags på jobbet så kollade jag på klockan 11.11. När jag satt och åt lunch skulle jag kolla hur lång tid det var kvar av rasten och då varden 12.12. Jag räknade sammanlagt att "dubbelsiffrorna dök upp 5 ggr den dagen. Igår hände det 3 ggr. Var ute och käkade med jobbet igår kväll ock skulle bli hämtad 17.30. När jag var klar kollade jag klockan då var den 17.17! Likadant på natten har jag vaknat och kollat klockan flera gånger då har den varit 02.02,  3.33 osv.  Nu är jag inte den typen att jag kollar på klockan stup i kvarten. Jag har aldrig klocka på mig utom den i mobilen. Kanske är det bara så att jag bara lägger märke till klockan när den visar dubbelsiffror? Googlade på saken och det hittade några diskussioner på nätet av andra som lagt märke till samma sak. Undrar om det är någon av er som varit med om något liknande?
ÖNSKAR ER ALLA EN TREVLIG HELG!
KRAMEN