OM INTE ATTRAKTIONSLAGEN FUNGERAR!

Lagen om attraktion (LOA)  är både enkel och svår! De tre stegen som är det viktigaste 1. Be om något (lätt) 2. Det besvaras (inte din uppgift) 3. Ta emot ( det man mest får jobba på) detta är ju inte så svårt att förstå, för LOA verkar ju hela tiden i livet även om de flesta inte är medvetna om det. Jag kan se många saker som varit i mitt liv som blivit precis så som jag varit rädd och oroat mig för. Och tvärtom saker jag önskat mig som uppfyllts. Detta långt innan jag hörde talas om LOA. En sak man ska tänka på det är att man måste föreställa sig det man vill ha, som om man redan har det! Och det viktigaste är att man hittar rätta känslan,för hur man skulle känna om man får sin önskan uppfylld. Attraktionslagen matchar känslor mycket bättre än tankar! HÄR kommer en bra förklaring till varför man misslyckas, vilka fel som är vanligt att man gör. Sidan är översatt från engelska


HUR JAG ATTRAHERADE MIN NYA BIL!

Ni som har sett filmen "The Secret" kanske kommer ihåg mannen som attraherar  en bil. Han börjar med att titta på sina händer, blundar, visualiserar att han greppar händerna om ratten och börjar köra sin drömbil.  För er som inte sett filmen, låter säkert det här som rena rama fantasier och flumflum.  Men det jag kan säga om "Law of Attraction" är att det  fungerar  för det är bl. a. så jag har gjort för att visualisera min bil.  Jag har även gjort ett "visionsboard"  (se bild)  + en önskeask som jag visat tidigare.  Jag har även använt mig mycket av (flera gånger  varje dag) affirmationer. Jag har tänkt,  eller skrivit dem. T ex.  "Jag har en ny fin bil+ alla detaljer.  För min del var det bl. a. att den skulle vara av ett visst märke, svart, parkeringssensor, fin stereo,  acc, + en massa annat lullull.  Det jag inte fick var att jag klämde till med en navigator, men det kom jag på sista veckan innan jag fick bilen så den kom så att säga inte med i beställningen.  Jag hade satt som mål den 21 april och just den dagen  började vi förhandla med säljaren . Han hade bråttom, bråttom att få bilen såld i påskhelgen. Alltså har jag  hittat en bil för ca 40.000 - 50.000 under priset av vad den ligger på hos en bilhandlare.   Han som sålde bilen bjöd på full tank, bara det 800-900 kr.Jag fick resan ( tågbiljett,värd ca 600 kr!!!) till "bilen"  alldeles gratis. Allt gick min väg, bl. a. finansieringen som ordnade sig på ett mirakulöst sätt. Jag vill inte riktigt ge detaljer till det men allt, precis allt har löst sig på ett sätt som jag inte kunnat drömma om! Så kan jag så kan du!

 

MITT VISIONSBOARD!


NU HAR DEN KOMMIT!

Nu har jag varit och hämtat min nya bil!Att attraktionslagen fungerar har återigen bevisats för mig. Det tog mig ca 2 månader att attrahera den bil jag ville ha. När jag skulle åka och hämta den (ca 35 mil från min hemort) så fick jag en enkelbiljett på tåget helt gratis! Det tog jag som ett tecken att det var den rätta bilen för mig. Samt att priset var långt under vad jag hade hoppats och finansieringen löste sig på ett sätt jag inte kunnat drömma om. Jag kommer att beskriva om hur jag gjorde för att attrahera in den här bilen i mitt liv.



TACK UNIVERSUM!

JA, MAN KAN JU UNDRA?????


GRATTIS!

Grattis Penny, du har vunnit boken "Din rätt till rikedom"

Maila din adress till mig så skickar jag den omgående.

[email protected]



GLÖM INTE TÄVLINGEN SISTA DAGEN IDAG!

Sista dagen idag om du vill vinna den här boken! Skriv bara en kommentar var som helst i bloggen så är du med i utlottningen!



NDU - BOKTIPS

Finns det någonting efter döden eller tar allt bara slut? Jag personligen är helt övertygad om själens odödlighet.
Jag tror att det existerar en plats där vi "vilar" upp oss, och sedan fortsätter att utvecklas  mellan våra liv. En plats som ofta kallas " andra sidan"  Hur det är där finns det ju ingen som säkert vet, men min tro är att det är en underbar plats. Kanske har jag fått den tron genom de otaliga personer jag läst om, som haft en NDU - upplevelse och varit över på andra sidan. Många av de som haft en sådan fulländad NDU att de kommit genom tunneln har ju beskrivit en plats med villkorslös kärlek, otroliga färger och tyckt det varit helt underbart. När de sedan återvänt till jorden så har all deras dödsångest försvunnit och i en del fall har de även gjort motstånd när de har "skickats" tillbaka till sin kropp igen. En bok om en väldigt gripande NDU heter "Omsluten av ljuset" av Betty J. Eadie. Den handlar om en kvinna som p g a stora blodförluster är kliniskt död  och åker genom tunneln till andra sidan. Där möts hon av en ljusgestalt och får även ta del av livet på andra sidan. Vet att den här boken kan vara svår att få tag i men kolla på Biblioteket och så har jag sett att den med jämna mellanrum läggs ut som auktion på Tradera. Betty har även en hemsida
här . Vet att många stör sig på att Betty kallar ljusgestalten hon möter för Jesus. Men man får tänka på att hon som många andra amerikaner är djupt kristen, så det blir ju det mest naturliga för henne. Hade hon varit buddist hade hon förmodligen tolkat gestalten som Buddha.

I efterordet skriver den svenske läkaren och författaren Göran Grip,
att det här är den mest fascinerande
berättelsen om en NDU han någonsin har läst.



En Näradödenupplevelse utöver det vanliga!


OPRAH OM ATTRAKTIONSLAGEN

De flesta har väl hört talas om "The Secret", bok och film  av Rhonda Byrne. Den slog ju igenom stort i USA och övriga världen för några år sedan. Jag har både läst boken och sett filmen. Tycker den är bra, men personligen gillar jag Esher och Jerry Hicks böcker om attraktionslagen bättre. I vilket fall som så hade Oprah Winfrey ett program med flera "lärare" från The Secret som blev mycket uppmärksammat. Oprah är själv övertygad om attractionslagens kraft. Här ser ni henne berätta vad den betytt för henne i en intervju hos Larry King.


AVSLUTAD!!!!TÄVLING-VILL DU VINNA DEN HÄR BOKEN?

Den här boken "DIN rätt till rikedom" (se bilden nedanför) köpte jag i en nätbutik. Måste varit lite förvirrad, för det var samma bok jag fick i julklapp av en kompis.  Så därför tänkte jag lotta ut den ena boken till någon som skrivit en kommentar till vilket inlägg som helst här på bloggen fr. o m. idag. Jag ska spara alla kommentarsmail (får ett mail från blogg.se för varje kommentar) och så ska jag skriva lappar med alla namn/nick och så, simsalabim kanske der är ditt namn som står på lappen! Kika in här nästa Torsdag den 14/4 för då presenterar jag vinnaren!
Lycka till!

Jag har inte läst den än, så jag kan inte uttala mig om hur den är men
Här hittade jag en beskrivning av boken.

DIN RÄTT TILL RIKEDOM


FLER BESÖKARE TILLL DIN BLOGG!





                                

MASARU EMOTO IGEN!

Här kommer ett youtubeklipp till med ett experiment med kokt ris hur det bevaras mycket
längre av positiva ord än av negativa! Kolla på Youtube så hittar ni många liknande experiment. Ris som är Rekibehandlat, ris som läggs i burkar med kristaller och stenar osv. Tror jag ska göra ett eget test, det skulle vara spännande. 





VATTNETS BUDSKAP!

Efter att ha sett lite youtubeklipp om den japanske forskaren Masaru Emoto blev jag väldigt sugen på att läsa hans böcker. Var på biblioteket och lånade "Vattnets sanna kraft" och "Vattnets dolda budskap" Med höghastighetskamera har Masuru Emoto upptäckt att vatten bildar iskristaller på olika sätt, när specifika koncentrerade tankar riktas mot dem. Han upptäckte att vatten från rena källor och vatten som exponerats för kärleksfulla ord bildar vackra iskristaller. Förorenat vatten och vatten som exponerats för negativa ord och tankar bildar ofullständiga asymmetriska. Ska bli spännande att läsa de här böckerna.

Kolla detta klippet!












VATTEN



Dessa båda böcker lånade jag idag på biblioteket!

LAGEN OM ATTRAKTION

Attraktionslagen

Jag har ju skrivit lite om attraktionslagen innan och att jag lever så 
gott jag kan efter den.  Här kommer de tre stegen enligt Abraham i 
boken "Be så ska du få". (en av böckerna av Esther och Jerry Hicks, 
Abraham är ett kollektivt medvetande kanaliserat av Esther)

1. (din uppgift) Be om något
2. (inte din uppgift) Det besvaras
3. (din uppgift) Du måste tillåta dig att ta emot.

Steg 1 + 2 är ju löjligt enkelt. Men steg 3 är det svåra. Det är då man 
sätts på prov, för man måste intala dig själv att det man tror på kommer att ske.
Det heter inte "Jag tror det  när jag ser det" det heter istället "JAG SER DET NÄR JAG TROR DET" 
alltså när man tror så starkt så manifesteras önskan i våra liv. 
Förr eller senare. Det finns alltid en tidsbuffert mellan steg 1 och 
3. Jag har inte tänkt att gå in på några långa förklaringar hur 
det fungerar. Här kan ni läsa en bra beskrivning av attraktionslagen. 
Den beskriver kanske mest hur man attraherar pengar men det samma 
gäller för allt. Kärlek, hälsa osv.

Här nedanför ser ni en bild på min "önskelåda". Där har jag lagt 
små bilder och skrivna lappar på det jag mest fokuserar på för 
tillfället. Som jag skrivit innan är det bl a en ny bil. Vi söker 
även en ny bostad. Den här asken har jag haft i ca 3-4 år och 
faktiskt så har så gott som allt som jag önskat manifesterats i mitt 
liv. Bland det första jag la i asken var en bild på en platt-TV och 
ett hemmabiosystem. Ett nytt jobb, vilket har uppfyllts även om jag 
är kvar på samma arbetsplats så har jag fått helt nya 
arbetsuppgifter. Det var egentligen inte så jag tänkte mig, utan jag 
ville nog byta arbetsgivare men för tillfället känns det helt ok. 
Så något jag har kommit på är att det är väldigt viktigt hur man 
formulerar sin önskan till Universum. Enligt Abraham så består ju 
hela Universum av vibrerande energi. Och varje tanke man sänder ut 
vibrerar.  Positiva tankar drar till sig andra positiva tankar. Och 
negativt drar till sig negativt. Så om man lyckas hålla kvar en tanke 
i 17 sekunder så drar den till sig en liknande tanke. Helst  ska man 
ha kvar tanken 68 sekunder så blir vibrationen kraftfull nog för att 
manifestationen kan inledas. Men det är svårare än man tror att 
hålla fast en tanke 68 sekunder! Prova får du se. Jag rekommenderar 
att du börjar med något lätt. Något som du till 100% kan tro på. 
Försök med att attrahera bästa parkeringsplatsen , tvättstugetid 
som passar perfekt, rea på något du gärna vill ha eller något 
liknande. Börja inte med att försöka med en lottovinst. Inte för 
att det skulle vara omöjligt, utan för att det är svårare att ha en 
så stark övertygelse och tro från början. För mig var och är det 
fortfarande så. Men du kanske skulle lyckas, och känner du så, så 
kan du testa precis vad helst du önskar.

ÖNSKELÅDA



Här är en bild på min "önskelåda" . På den har jag skrivit:

Allt som finns i den här asken ÄR!


REIKI

Jag har gått utbildning i Reikihealing  1 & 2 . Tyvärr har det kommit lite i "andra hand" sista tiden då livet bestått av så mycket annat. Men har man en gång blivit initierad  i Reiki så finns förmågan kvar hela livet. Och jag vet att jag kommer att hålla på med det mer och mer i framtiden. Bra tycker jag att det har blivit mera öppet kring Reikin, för några år sedan så var det så hemligt, så hemligt man fick inte visa symbolerna för någon som inte var initierad i Reikin.  Men varför då kan man fråga sig? Antar att det var för att det var så dyrt. En Reikimaster utbildning kunde sluta på närmare 100.000 efter vad jag har har läst här på nätet. Men Healing är ju energi och den ska ju inte kosta någonting. Däremot måste ju den som är kanal för healingen också leva, så självklart får man ju ta betalt för sin tid man lägger ner när man förmedlar Reikin.  Nåväl nu finns de flesta Reikisymboler ute på nätet. Här får ni se en tavla som jag gjorde när jag avslutat min Reki 2 kurs. Det är bl. a. de 3 symboler vi hade fåttt lära oss då. 

  • 1. Choku Rei - kraftsymbolen, för energiflöde

  • 2. Sei He Ki - Sinnet och känslornas symbol, balansering, rening,  andlig och mental healing 

 

  • 3. Hon Sha Ze Sho Nen - Distanssymbol,  Sänder Reiki energi över tid och rum. Den kan skicka Reiki i hela rummet,  eller vart som helst i världen. Den kan också sända genom tiden till framtiden och till det förflutna.

Märkte symbolerna med röda siffror på bilden nedan.


REKISYMBOLER



1. Choku Rei

2.  Sei He Ki

3. Hon Sha Ze Sho Nen