FÖRSTA ADVENT

Kikar in här en snabbis för att önska er en trevlig första advent!  Klockan är över ett och jag ska strax krypa till kojs. Jag tillbringar just nu en stor del av tiden på sjukhuset hos min man som ligger där nyopererad. Han har ju väntat jättelänge på att få diskbråcksoperation, och så fick han en återbudstid nu i veckan så allt gick blixtsnabbt. Opertionen verkar tack och lov ha gått bra, givetvis tar det en tid innan man ser det slutgiltliga resultatet men det verkar positivt. Just nu har han väldigt ont men det är ju inte så konstigt. Det är så himla härligt att han har kommit så här långt även om man vet att det är en väldigt lång uppförsbacke under läkningstiden.  Så först nu  ikväll har jag plockat fram adventssakerna, stjärnor och ljusstakar som nu lyser så fint. Skulle bakat lussekatter men det får bli till nästa helg istället. 
Önskar er alla en fin första adventssöndag!


EFT-EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUES

Hoppas ni haft en skön helg. Det har vi, igår hade vi gäster på middag, det var väldigt trevligt. Idag har det varit långpromenader blandat med läsning och lite Tv- tittande. Ganska lugnt alltså, men det är skönt.
Har ni hört talas om EFT?  Egentligen vet jag inte riktigt vad man ska säga att EFT är. En del kallar den akupunktur utan nålar, på något ställe benämns den som energiterapi, ja kärt barn har många namn.  När jag lämnade en kommentar för någon vecka sedan hos Kathja som har bloggen
The Secret-Bibeln (har skrivit ett inlägg om bloggen innan) så beklagade jag mig över att det här med att attrahera pengar inte funkar något vidare för mig. Då gav hon mig tipset att testa EFT för att lösa upp de ev. blockeringar jag har vad det gäller pengar.  För några år sedan hörde jag talas om EFT och blev väldigt nyfiken på vad det kunde vara för något. Jag sökte en massa info på nätet och jag upptäckte att så gott som alla lovprisade EFT.  Testade själv på det, men ärligt talat bara halvhjärtat och sedan rann det ut i sanden. Antagligen var det vä inte rätta tiden för mig att hålla på med EFT just då. Men nu har jag satt igång igen, tror stenhårt på det och man har ju inget att förlora på att testa!    På sin hemsida LIVSSTILSKONSULENT förklarar Kathja på ett väldigt bra sätt vad EFT är för något. Där finns även ett Youtubeklipp som visar hur det går till.  Det handlar om att man ska knacka på vissa punkter samtidigt som man uttalar sig om problemet och givetvis ska man också fokusera på det.   Om någon är intresserad så  finns det en handbok i pdf format om EFT att ladda ner HÄR.  Sedan finns det hur mycket att läsa på nätet om EFT och massvis med klipp på Youtube. Sök på EFT+Law of attraction!   Några av The Secret- snubbarna bl a Bob Proctor, Jack Canfield och Joe Vitale har gjort en film som heter The Tapping Solution och den handlar om EFT.

Hittade ett klipp här!



VISIONSBOARD

Hoppas ni har haft en skön helg!  Idag har jag städat och fixat en del i hemmet det känns alltid skönt när det blir rent och fint! Sedan har jag gjort färdigt ett visionsboard, som jag har fixat med den senaste tiden. Ja färdigt och färdigt jag kommer säkert på fler grejer som kommer att hamna där, men jag har iallfall satt upp det i sovrummet ijämte min säng så jag ser det när jag vaknar och innan jag somnar. Det är en salig blandning av drömmar och önskningar såsom ny lägenhet, resor, pengar, gäststuga och ett soldäck vid sommarstugan och mycket mycket annat. Ska man ändå önska, så ska man önska stort tycker jag!
kram





Hmm ska nog sätta fast en bild och önska mig en bättre kamera också! Väggen är egentligen vit men här ser den ju helt grå ut.

HÖSTTRÖTT

Är ni också trötta? Här går det tydligen någon slags "trötthetsepidemi". Jag har varit så fruktansvärt trött nu i ett par veckor, det är nästan att jag blivit orolig att det är något allvarligt fel! Men så pratar men med andra, vänner och jobbarkompisar och väldigt många säger likadant! Jag som egentligen är en riktig nattuggla som  brukar lägga mig framåt midnatt, har nu varit först i säng flera kvällar!  Igår t ex var den bara strax efter 21 när jag gick och la mig med tanken att jag skulle läsa lite. Men jag somnade nästan på direkten med boken i handen. Övriga familjen fattar ingenting, nu är det plötsligt deras uppgift att släcka ner och kolla att dörren är låst och vad man nu gör när man är sist i säng, hahaha.  Har ett ganska tufft schema den här veckan men idag har jag iallafall varit ledig och fått lite saker uträttade. Nu jobbar jag tre dagar på raken och är inte hemma förrän 20.30 på kvällarna, men sedan väntar lite go ledighet, ser fram emot det! Nu ska jag tända ljus, ta fram en skön pläd och en bra bok sedan blir det lite mys i soffan!
Ha det gott alla mina vänner!
kramkram


ATTRAKTIONSLAGEN OCH BIBELN

Det var ju först i somras när jag läste "Samtal med Gud"- böckerna av Neale Donald Walsch som jag fick upp ögonen för kopplingen mellan LOA och Bibeln. Visst man hade ju läst lite bibelcitat och så bl. a. i "The Secret"  men jag hade inte riktigt fattat, eller rättare sagt tänkt på det stora sambandet. För ett tag sedan fick jag en kommentar här på min blogg av Kathja, som har en fantastiskt intressant blogg som heter THE SECRET-BIBELN. Sedan dess har jag läst allt hon skrivit om detta och det är verkligen jätteintressant. Hennes blogg hittar ni HÄR! För er LOA intresserade är den verkligen värd ett besök.
Önskar er alla en underbar helg!





Sänder extra många kärlekstankar till alla nära och kära på "Andra sidan" den här helgen!