TREVLIG MIDSOMMAR!

                                                        


Just nu finns det ju så mycket vackra vilda blommor ute i naturen, men jag lägger upp en bild på
dessa fina blommor som dottern fick nu när hon tog studenten!
Ja nu är det Midsommar, vi ska fira den ute på landet. Mannen är redan på plats och jag åker ut efter att ha jobbat några timmar imorgon. Vädret ska väl inte vara det bästa men det blir nog mysigt ändå!
Önskar er alla en riktigt ljuvlig härlig MIDSOMMAR!
kramen


17 x 17 x 17 x 17 = 68 SEKUNDER

                                            
 



Hej Alla!

Hoppas allt är väl med er! Vi har varit på landet men det var minsann ingen värme den här helgen! Däremot fanns det så mycket blommor. Så det blev ett par fina buketter som vi satte på kyrkogården. 

Jag har funderat lite på det som Abraham säger om när man fokuserar/visualiserar på någonting man vill manifestera i sitt liv. Några sekunders uppmärksamhet på ett ämne räcker för att aktivera vibrationen inom dig och attraktionslagen börjar omedbart svara på den. Om man håller fast en tanke i 17 sekunder så drar den till sig en annan matchande tanke som efter 34 sekunder drar till sig ytterligare en osv. Det blir typ som en hävstångseffekt och är ett oerhört kraftfullt verktyg. Efter 68 sekunders fokusering är vibrationen kraftfullt nog för att manifestering ska inledas! Visst är det coolt! Men jag måste säga att det är mycket svårare än vad man tror att hålla en ren  tanke i 68 sekunder! 

Att tala om hävstångseffekten av 17 17 17 17 = 68 sekunder av ren tanke, erbjuder Abraham följande information:

17 sekunder är värt 2.000 mantimmar (ca ett år på 40 timmar per vecka av vidtagna åtgärder) 34 sekunder är värt 20.000 mantimmar (eller ca 10 år ...) 51 sekunder är värt 200.000 mantimmar (eller ca 100 år ...) 68 sekunder är värt 2.000.000 mantimmar (eller ca 1000 år ...)

Oj jag tycker det är svindlande att 68 sekunder skulle motsvara 1000 år av arbete...................................

Hittade en intressant sida om ämnet
HÄR. Och vill ni läsa den på Googlesvenska(!) så finns den HÄR!

KRAMEN