VISIONSBOARD

Hoppas ni har haft en skön helg!  Idag har jag städat och fixat en del i hemmet det känns alltid skönt när det blir rent och fint! Sedan har jag gjort färdigt ett visionsboard, som jag har fixat med den senaste tiden. Ja färdigt och färdigt jag kommer säkert på fler grejer som kommer att hamna där, men jag har iallfall satt upp det i sovrummet ijämte min säng så jag ser det när jag vaknar och innan jag somnar. Det är en salig blandning av drömmar och önskningar såsom ny lägenhet, resor, pengar, gäststuga och ett soldäck vid sommarstugan och mycket mycket annat. Ska man ändå önska, så ska man önska stort tycker jag!
kram





Hmm ska nog sätta fast en bild och önska mig en bättre kamera också! Väggen är egentligen vit men här ser den ju helt grå ut.

Kommentarer
penny

Jag satt igår och höll på göra en ny vision borad via datorn, men sedan efter en lång stund och efter mycket jobb så dog bara datorn och allt jobb försvann, attans :P Ska göra en ny så fort jag får tid igen :) Vad smart du gjort med din ;)



TAck för gratulationerna också :D



Kraam

2011-11-15 20:24:42
URL: http://pennys.webblogg.se/
maria

låter spännande med ett visions board :)

2011-11-15 22:07:06
URL: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Tess

Jag har min "visionboard" i en bok... :) Den ligger i nattygsbordet och jag bläddrar i den då och då innan jag somnar! Mysigt! :) Kram

2011-11-16 07:47:55
URL: http://lagenomattraktion.blogspot.com
Izabell

God kväll sunshine!:) Jag har ingen visionsboard..men en bok:D



Kraam Izabell

2011-11-16 20:29:29
URL: http://mysbella.blogg.se/
dissertation

You should implement all your dreams. In this case your life will be amazing.

2011-12-01 14:39:15
URL: http://customwrittendissertation.com/

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback