MONDAY, MONDAY

Hur har ni det så här på måndageftermiddagen? Har jobbat idag och kom hem för en stund sedan. Den här veckan är det mest jobb som gäller t.o.m. söndag. Går ju på schema så vi har en väldigt mastig vecka (nu!) men veckan efter är hur soft som helst så det är absolut värt det. Hmmm tänk nu börjar det pratas sommarsemester på jobbet, vi ska lägga in våra önskemål snarast! Man märker ju att det blir ljusare och ljusare för var dag nu det är härligt. Vad tror ni. kommer våren tidigt och blir det inte mer vinter i år än så här? Eller kommer världens bakslag fram i Februari, Mars med massa snö och kyla? Ja det återstår att se. Ska vi få någon mer snö så kan den ju isåfall vara så vänlig att komma till sportlovet för alla ungars skull. Men hörrni vilken tur att vi inte kan bestämma vädret, tänk vilka hemska konflikter det skulle bli då! En del vill ha snö och andra inte. Eller på sommaren, semesterfirare vill ha torrt och soligt o varmt, medan bönderna vill ha regn så inte skörden torkar bort. Skulle säkert bli risk för inbördeskrig! Men som sagt än så länge rår vi ju inte över vädret, men eftersom forskarna numera kan skapa konstgjorda regnmoln så kanske det är en tidsfråga.


Kommentarer
penny

Åhh tänk om våren stod runt hörnet, typ om en månad bara. Men tyvärr bukar det inte vara så och jag tror inte det blir så i år heller. Snön kommer allt senare men håller sig också allt längre. Det är ju snö kvar i April en del år.



Jag tror våren kommer i April, men feb och mars får vi nog räkna med vinter.



Det är då man ser till ha ha massa hobbys ha ha :)



Jag har bytt bloggadress föresten också så du vet ;)



kramen



2012-01-31 11:14:38
URL: http://pennys.blogg.se/
Tess

Och jag har låååånghelg denna vecka! Superskönt! :) Jadu... det känns som vinter just nu men som en perfekt vinter. Vi har inte fått någon ny snö (att tala om) på över en vecka. Nu är det enbart soligt, kallt och krispigt ute! Perfekt! Kraaam

2012-02-03 21:51:41
URL: http://lagenomattraktion.blogspot.com

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback