LYCKOHJUL PÅ GRÖNA LUND

Nu börjar jag snart tröttna på det här. Ska det behöva ta över tre veckor att byta en hårddisk, jag bara undrar?  Väntar varje dag och hoppas att den ska komma. Men fick låna dator nu ikväll så jag kan skriva ett litet inlägg och berätta läget för er.
Jag tänkte berätta om den LOA-historien som hände i Stockholm. Det var första kvällen, vi satt på en resturang hade ätit gott och funderade på att åka till hotellet och bara ta det lite lugnt.  Då, bara så där så kläcker jag ur mig att vi kan väl ta en tur till Gröna Lund så ska jag vinna en sån där jättestor Center, en stjärnvinst på lyckohjulet. Sagt och gjort vi hoppade på en spårvagn och åkte ut till Djurgården. Hela tiden så "visste" jag att jag skulle vinna. Jag tänkte intensivt på hur den såg ut, "kände" hur den smakade (mums hihi) och ja jag tog till de LOA-knepen som jag kom på just då. Vi gick inn på Grönan, letade på Centerhjulet och jag köpte en bricka. Vann jag ? Nähädå jag blev jättesnopen, det här kanske låter knäppt men jag var störtsäker på att jag skulle vinna. Jag sa t o m till tjejen som skötte hjulet att jag ska vinna en Center.Men ok en chans till skulle jag ge det. Och se där, då kom den min vinst! Drygt 2kg Center! Jag blev jätteglad, inte bara för chokladen utan för att min känsla av att jag skulle vinna var så övertygande säker, så om jag inte hade vunnit hade jag blivit jättebesviken över att jag haft så fel. Men stärkt av min vinst så blev det  lite hybrisvarning för då säger jag bara rakt ut, att jag ska ha en Mjölkchokladvinst också! Men jag väntade en stund så jag och försökte "känna" smaken av mjölkchoklad och "tänka" mig till en vinst till. Spelade 2 ggr på Marabou-hjulet-ingen vinst. Nja det skulle nog inte bli någon mer vinst tänkte jag. Men precis när vi skulle gå därifrån så hittade vi ett hjul där man kunde vinna bl.a. Fazer mjölkchoklad. så sagt och gjort, där köpte jag en bricka och vann- 2kg mjölkchoklad. Så på 5 spel/brickor blev det 2 stjärnvinster. Kul att vinna chokladen, men det bästa var att jag än en gång fick bevis för att LOA funkar. För det är jag övertygad om! Kram på er!


SAMTAL MED GUD - NEAL DONALD WALSCH





Har ni läst Neale Donald Walschs bok "Samtal med Gud"? Eller böcker kanske jag ska säga det finns ju flera stycken. I vilket fall som helst så när jag var i Stockholm förra veckan så besökte jag bokhandeln Vattumannen på Drottninggatan. Vattumannen säljer bl. a. böcker inom andlighet m.m. Precis ijämte låg ett antikvariat där de sålde, mest begagnade böcker, men även en del nya.  På något konstigt vis så gick mina steg in där nästan av sig självt! Jag drogs direkt till en hylla som de "andliga" (eller vad man ska kalla dem, New age, kanske?)  Den första bok jag såg var SAMTAL MED GUD del 1. Boken var i fint skick och kostade bara en tjuga så jag köpte den + 3 andra nya pocket till väldigt låga priser. Till saken hör att jag för en massa år sedan lånade boken på Biblioteket. Läste väl lite i den men kunde inte ta till mig den, så jag kan inte säga att den gjorde något större intryck på mig (jag läste inte ens ut den!). Boken handlar om att författaren Neale D W samtalar direkt med Gud. Du kan läsa mer om Neale D.W. här. Men eftersom jag vet att boken var en bestseller och toppade listorna i USA hur länge som helst så tänkte jag ge den en chans till. Och jag blev faktiskt positivt överraskad när jag läste den. Fortfarande har jag svårt för att föreställa mig att någon pratar direkt med Gud. Men egentligen vad är Gud? På något sätt föreställer jag mig att det är ett kollektivt medvetande precis som Abraham, Seth, Theo och allt vad de heter. Då blir det lättare, iallafall för mig att ta till sig. Häpen blev jag iallfall när jag kom till punkten om att vi skapar våra liv med ord och tanke! Det var ju rena rama LOAN som beskrevs här. Det hade jag absolut ingen aning om. Men här beskriver Gud de universiella lagar han skapat som styr Universum. Som att universum inte hör ordet "inte" att man inte ska be om något utan att man ska "tacka på förhand" som om man redan har det. Man ska inte säga att "jag vill" för då stannar man kvar i det tillståndet att man bara "vill" utan att få det man önskar. JAG ÄR är de starkaste och mäktigaste orden när man vill manifestera något. Så man ska t ex. inte säga "jag vill ha en ny bil" utan JAG ÄR tacksam för min nya bil. Ungefär samma som t.ex. Abraham-Hicks och "The secret"Men, hmmm jag tycker boken är bra, men har ändå svårt för att det skulle vara självaste Gud som kanaliserat budskapet till Neal D.W. Det är mycket enklare att ta till sig när Esther kanaliserar Abraham. Vad tycker ni? Är det bara jag som tänker så?

Här kommer ett utdrag ur boken:




DATORRAPORT 2

Hej alla mina vänner, vad jag har saknat er!

Tyvärr har inte min dator kommit tillbaka från reparationen än så jag får låna dotterns igen. De sa att det skulle ta ca 2 veckor och det blir det på onsdag så jag hoppas verkligen att den dyker upp snart. Detta är även min sista semestervecka, så sedan ska det bli lite mer ordning och reda här på bloggen. Sedan jag var inne här sist har jag hunnit med en tripp till Stockholm. Det var så mysigt, vi hade perfekt storstadsväder, dvs inte för varmt ibland sol och ibland moln, men uppehåll hela tiden. Vi har ätit gott, shoppat en hel del och allt har varit toppen! Jag har t.o.m. en liten kul LOA-grej som hände som jag ska skriva om sedan. Nu ska jag kolla runt på era bloggar och se vad ni har haft för er.

Kramkram


DATORRAPPORT

Hoppas att fraktsedeln till datorn kommer idag, så vi kan skicka iväg den. Nu kommer jag inte att kunna låna dotterns dator på några dagar så det blir lite dåligt med uppdateringar här för ett tag. Hoppas ni har det skönt och härligt både ni som har semester och ni som jobbar.
Kramar på er alla!


ATTRAKTIONSLAGEN-SÅ BÖRJADE DET




Första gången jag kom i kontakt med LOA var genom boken "Du kan hela ditt liv" Det  var för ca 16 år sedan och visserligen har jag inte läst boken på några år nu, men jag har inte något minne av att det nämndes något om attraktionslagen. Men i efterhand hat jag ju förstått att det är precis det den handlar om. Louise Hay är en författare som skrivit många böcker i ämnet. Hon fokuserar även mycket på hur man kan heala sig själv från olika sjukdomar. Abraham/Hicks och hon samarbetar ganska mycket har jag förstått, då de gett ut om inte alla, så en del av sina böcker på hennes bokförlag Hayhouse. Den här boken finns även som DVD, har inte sett den men om ni är nyfikna på den kan ni kolla på youtube. Där finns en del material av Hay  där om ni söker på hennes namn.
HÄR kan du läsa lite mer om boken.





THE COMPASS




Den här filmen som heter "The compass"ska jag få låna av en jobbarkompis efter semestern. Hon sa att den var klart sevärd men just nu hade hon lånat ut den så jag får snällt vänta ett tag. Den är på engelska, så jag hoppas den är lättfattlig. Tycker det är lite jobbigt annars att se en hel film på engelska. I vilket fall som så är det en del folk från "The secret" som är med i den här filmen.  Bl. a. Joe Vitale. Här kan ni se en trailer och här kan ni kika in på hemsidan.
Kanske någon av er har sett den? Berätta gärna vad ni tycker om den i såfall.

SIARE/MEDIUM

       




Har ni varit hos något medium/siare nån gång?
Jag har varit hos 2 st, vilka jag anser vara helt seriösa. Sedan har jag testat några mer eller mindre trovärdiga. Jag tror att i denna djungel av olika siare, spådamer, medium och astrologer, gäller det att vara väldigt kritisk. Tror och vet att det finns massvis med bluffmakare som bara vill ha lättförtjänta pengar. Det är klart att om man  är lite människokännare och har talets gåva så är det ju inte så svårt att sitta och snacka en halvtimme och kanske kamma hem 600 spänn. Jag tycker det är så hemskt, dels för att det ofta är människor som mår väldigt dåligt som söker sig till medier, dels för att det förstör ryktet för dem som är seriösa.
Jag fick för ganska många år sedan kontakt med en sierska/medium genom en kompis. Hon hade varit där och var väldigt nöjd. Kommer ihåg när jag var där gör första gången, herregud så nervös jag var. Vet inte vad jag hade väntat mig men när dörren öppnades så står det en dam i 65 årsåldern och ber mig stiga in. Hon var en  sådan varm trevlig och lättsam person att all nervosit försvann direkt. Antagligen ville hon ge bevis på sina kunskaper direkt så hon klämde till med ett par klockrena specifika påståenden som absolut inte stämde in på vem som helst. Ja hon blev som en vän med tiden, jag brukade gå ca en gång om året ända tills hon gick bort för några år sedan. Hon hade en riktigt stor kundkrets med både präster, läkare och advokater. Kanske yrken man inte direkt förknippar med spåtanter!
De sista åren tog hon inte emot några nya kunder och när jag var där en gång bad hon mig att inte ge ut hennes telefonnummer. Men så var det en väninna dom tjatade och tjatade och till sist föll jag till föga, lämnade telenr med orden: säg inte att du fått det av mig........ Vilket var väldigt puckat gjort eftersom det första sierskan hade sagt när kompisen ringde var att hon visste att det var jag som lämnat numret. Och då hade det ändå gått ett halvår sedan jag varit hos henne! Usch då skämdes jag. Fast hon skrattade bara nästa gång jag kom och sa att nu behöver du ju inte ge mitt nr till fler. Och det gjorde jag ju inte.
Sedan har jag varit hos en annan sierska/ medium och det hon har sagt har faktiskt också stämt till punkt och pricka. Ok jag brukar skoja med henne att hon missade att pricka in en flytt med tre dagar, men ingen är ju perfekt! Hon sa nämnligen att vi skulle flytta den första i månaden men det blev den tredje istället! Och när hon sa det trodde jag absolut inte på någon flytt just då. Men ett erbjudande om ett radhus till bra pris dök upp och på mindre än 1 1/2 månad så hade vi flyttat precis till den plats hon hade beskrivit! Ja hon har varit fantastisk skicklig.
Ett tips om ni vill gå till en sierska är att absolut inte berätta någonting om er själva. Bollen ska ligga hos henne/honom och de ska säga vad de får upp för nånting kring personen ifråga. Och det är så de seriösa jobbar. Jag har blivit spådd några gånger på s k alternativ/hälsomässor och där ha det funnits de som försökt dra så många ledtrådar som möjligt ur en. En gång fick jag ett inspelat kassetband  efter en sådan halvtimmessession. Det var en riktigt skicklig människa att få mig att avslöja hur mycket som helst om mig själv, utan att jag själv tänkte på det  och sedan slängde hon ur sig lite allmänna påståenden som passar in på vem som. Efter att jag lyssnat till det bandet så lovade jag mig själv att aldrig avslöja något som kan ge dem ledtrådar. En äkta sierska behöver nämligen inga ledtrådar.
De här båda damerna var/är inte bara sierskor utan jobbade även som medium. Har du någon erfarenhet av siare eller medium så skulle det vara spännande om du vill dela med dig av det!


FORTFARANDE UTAN DATOR!

Idag har jag äntligen fått bekräftat vad jag hela tiden misstänkt, nämligen att det var något hårdvarufel på datorn. Jag fick nya återställningsskivor men de funkade inte och efter tt ha pratat med telefonsupporten 3 ggr idag så sa de att det förmodligen är hårddisken som pajat. Jag ska nu skicka in datorn när jag får en fraktsedel. Sedan kommer det att ta ca  2 veckor. Som tur är går det fortfarande på garantin, det är 1 år sedan jag köpte den i september. Man tror ju att saker ska hålla längre än så. Jaja det är bara att gilla läget, får låna dotterns dator emellanåt men uppdateringarna på bloggen blir det väl lite si och så med förstås.