GOTT NYTT OCH GOTT SLUT








Vill passa på att önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Här blir det lugnt vi ska vara hemma själva, äta lite gott och mysa framför TVn. Och tänk jag tycker det känns skönt. Eftersom min man inte är helt återställd än efter sin operation så har vi valt att inte planera någonting nu i nyår. Vi är bara tacksamma att allt verkar gå på rätt håll och hoppas att det blir bättre för var dag nu.
Måste bara länka till Marjette som har bloggen Vägvisaren som jag skrev om i mitt förra inlägg. Hon kommer nu att starta en ny blogg där vi ska få följa hennes väg till att skapa en miljon med hjälp av de universiella lagarna! Det tycker jag ska bli såååå spännande! Så gå in på
VÄGVISAREN om ni också är intresserade. Där kan ni även läsa om hur hon manifesterade 5000 från ingenstans! Jag önskar Marjette Lycka till och är övertygad om att det blir en pepp för många av oss andra!

ETT RIKTIGT GOTT SLUT OCH ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG ER ALLA!


 


SYNKRONISM-IGEN






När jag var på Biblioteket ett tag innan jul så fick jag syn en bok som fångade mitt intresse. Den heter "Himlen finns på riktigt" och är skriven av Todd Burpo och Lynn Vincent. Tydligen en ganska stor bok i USA som legat på N Y bestsellerlistan. Jag lånade iallafall hem den och har läst lite då,och då och igår eftermiddag läste jag klart. Den handlar om en liten kille, Colton, som i 4-årsåldern blev allvarligt sjuk i bukhinneinflammation orsakad av en brusten blindtarm. Efteråt berättade han de mest märkliga saker för sina föräldrar. Att han hade varit i himlen och träffat Jesus, han hade träffat avlidna släktingar som han inte ens visste att de existerat då de dött innan han föddes. Han beskrev dem till punkt och pricka. Den här boken är väldigt influerad av Bibeln och dess budskap vilket kanske inte är så konstigt då hans pappa är pastor. Så jag kan känna mig lite kluven inför en del av bokens budskap. Men något som fångade mitt intresse var att på slutet så berättar pappan att han av en bekant fått ett mail med en länk till ett reportage som sänts i CNN. Reportaget handlade om en lettisk-amerikansk flicka, Akiane Kramarik ifrån Idaho. När hon var 4 år gammal hade hon börjat se "syner" av himlen. Sedan hon var 6 år gammal har hon målat de mest fantastiska målningar och säger att hennes inspiration kommer "ovanifrån". Hennes mamma var ateist och de hade aldrig någonsin pratat om Jesus eller himlen hemma.
När pappan hade kollat på reportaget visade han dem för Colton. Han hade ju sett hur Jesus såg ut och var besviken att ingen av alla de målningar och porträtt av Jesus de hade visat honom stämde. När han såg Akianes målningar så sa han direkt att de stämde, att Jesus såg ut precis så.
Ja jag läste alltså ut boken igår eftermiddag, och när jag lade den ifrån mig så tänkte jag att jag ska googla lite på den flickan Akiane. Men sen glömde jag bort det när jag satte mig framför datorn sent igår kväll. Kollade runt lite snabbt på bloggar och kom då plötsligt att tänka på en blogg son jag följde innan sommaren. Jag hade den under "Favoriter" men när jag hade datorn på reparation och de bytte hårddisken så försvann ju allt sånt. Vet att jag har letat lite efter den nån gång men inte hittat, för jag kom inte på vad den hette. Igår skrev jag lite sökord och så fick jag napp och den hette Vägvisaren! Och då mina vänner när jag kom in på bloggen vet ni vad det senaste inlägget handlade om??? Jo AKIANE!!! Helt sjukt alltså jag höll på att trilla av stolen. Ja nu stod det inget om henne, men det var ett Youtubeklipp ni kan kolla
HÄR! Men liksom bara att se namnet AKIANE när jag fick upp bloggen, har aldrig hört det namnet förr ens en gång. Och som om det inte var nog om det så handlade inlägget innan om Ho`oponopono. Det är en Hawaiansk healingmetod som jag har tänkt att skriva om här på bloggen. Har skrivit halva inlägget men sen kom jag av mig så det blev inte klart.
Det finns massvis med klipp på Youtube med Akiane, har kollat några och det är helt ofattbart att en ung tjej, från sex års ålder och fram till tretton har åstadkommit dessa vackra underbar målningar med alla fantastiska färger!

Det var jättesvårt att välja men här kommer att klipp!



Kolla flickan som står i den vita slöjan på slutet, hur kan man bara åstadkomma något sådant!

KRAM från en som knappt kan rita en streckgubbe ens en gång!


GOD JUL!

Kvällen är sen, det är dan före dan och jag är snart klar med det mesta som ska fixas färdigt inför morgondagen. Det har varit stilltje i mitt bloggande nu, för tiden har inte räckt till. Men nu känns allt lugnare min man är lite, lite  bättre även om han fortfarande mår väldigt dåligt.Men tänkte iallafall passa på att önska er alla en riktigt god och alldeles, alldeles underbar jul!




Här är en bild på vårt Tomteland!


EXCUSE ME, YOUR LIFE IS WAITING





Just nu håller jag på att lyssna på en ljudbok som heter "Excuse me, your life is waiting" av Lynn Grabhorn. En kanonbra bok som handlar om Attraktionslagen.  Hon förklarar på ett väldigt bra sätt, så även för oss som läst och lärt en del om LOA är den klart läsvärd. Nackdelen är att den inte finns på svenska, men den är ändå lätt att förstå, jag som inte är någon fena på engelska har inga problem med det. Nu har inte jag letat, men den lär finnas att ladda ner gratis på nätet i PDF format. Och introt till boken finns på Youtube sök på Lynn Grabhorn, där finns även ett klipp där Abraham/Hicks rekommenderar boken. Jag lägger inte ut dem utan väljer i stället att lägga ut detta härliga klipp som är från hennes onlinekurs!
Enjoy!





OCH SÅ ÖNSKAR JAG ER ALLA EN TREVLIG HELG!
KRAM

JULGODIS - TIO-MINUTERS KOLA!











Jaha sådärja, då har julgodistillverkningen tagit fart. Först ut var var en av våra favoriter, 10-minuterskolan. Det går både smidigt och snabbt att göra den, det enda som tar sin lilla tid är att slå in kolorna i papper. Men nu är det fixat och vi har fyllt 2 burkar med kolor. Hmm får nu se om de räcker tills julen, skulle tippa på att det blir en omgång till om någon vecka!
Annars tillbringas fortfarande mycket ledig tid på sjukhuset då min man fortfarande ligger kvar, förmodligen i några dagar till. Det är ju någon liten elak bakterie som spökar men de tror att de fått bukt med den nu. Men han får inte komma hem förrän de till hundra är säkra på att han får rätt antibiotika och det är ju bra.  
Om ni är intresserade av att göra denna superenkla och goda kola så kommer receptet här! Bara blanda alla ingredienser koka 10 min, häll i en form med bakplåtspapper skär i bitar. KLART!
Lycka till!




 
Det står ev. vaniljsocker jag brukar ta ca 1-2 msk vaniljsocker och ca 3 msk kakao.


TRE VECKOR TILL JUL!








Ja, tänk att det bara är tre veckor kvar till jul nu. Otroligt, vart har tiden tagit vägen det var ju nyss sommar! Men visst skulle det vara lite najs med lite snö nu. Då skulle det bli lite ljusare och man kommer mycket lättare i julstämning. Förra veckan var det  julskyltning här men jag var inte ute på den för hur kul är det i ösregn?
Annars har jag tillbringat stor del av min på jobbet veckan som gått + att min man kom hem från sjukhuset en snabbis för att sedan återvända dagen därpå. Han fick en infektion med hög feber förmodligen i operationssåret. Nu får han antibiotika via dropp, så det är på rätt väg. Jag  pratade med honom innan och han mådde mycket bättre idag. Så alltså har det nästan bara varit jobb+ sjukhus för min del, inte mycket tid här hemma. Hoppas allt är bra med er och att ni får en fin "andraadventssöndag"
kram