LIVET PÅ ANDRA SIDAN

Kollade ni TV-programmet "LIVET PÅ ANDRA SIDAN" som gick för ett tag sedan? Där fick man följa tre svenska medium i deras liv och arbete, Man fick vara med om bl. a. seanser, djurkommunikation, tarot och sittningar. Intressant program för den som är intresserad av sådana saker. Ett av medierna som var med var Pehr Trollsveden. Jag har varit på storseans med honom och jag måste säga att han var väldigt träffsäker. Om du skulle vilja gå på storseans eller privat sittning hos honom har du chansen om du bor i Småland/Västergötlandstrakten. Den 24/6 kommer Pehr Trollsveden att vara hos Gunilla som har gästbloggat här hos mig. Han kan bokas för privat sittning eller storseans. Gunilla driver Landa Naturspa, retreat med pensionat och cafe  och har öppet 15/6 - 18/8 helger 14-18. Det ligger ca 3 mil från Jönköping och ca 4 mil från Falköping.  Men gå in på Gunillas hemsida HÄR och läs mer och passa på att titta på alla fina bilder hon har lagt upp där.
kramen

VIKTEN AV ATT TRO

Hittade ett till klipp till hos Eva Rusz på Radio 1. Hur viktigt det är att föreställa sig saker, ja att visualisera det man önskar. Alltså rent LOA tänk! Tycker det är så himla intressant då hon även förklarar hur hjärnan funkar, vad forskningen visar och så. Tycker absolut ni ska avsätta fyra och en halv minut på detta klipp som ni hittar HÄR! Klart värt!
kramen
 
 
 
 
 
TYVÄRR FUNKAR DET BARA PÅ DATORER, INTE PÅ SMARTPHONES. VILL NI KOLLA PÅ IPHONE ELLER ANNAN SMARTPHONE SÅ LADDA NER RADIO 1 APP GRATIS PÅ APPSTORE, GÅ IN PÅ PLAY/PROGRAM A-Ö/EVA RUSZ/ÖGONÖPPNARE/VIKTEN AV ATT TRO
FINNS MYCKET ATT LYSSNA PÅ DÄR SOM ÄR INTRESSANT! BLA. A. ETT HELT PROGRAM SOM HETER "VISUALISERA MERA " 
 
 
 

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER

Tänkte tipsa om ett radioprogram som handlar om tankens kraft. Det sändes i Radio 1 för några månader sedan. Det är sångerskan/coachen/bloggaren Lili Öst som är gäst hos psykologen Eva Rusz i hennes program. Lili Öst är väl mest känd som sångerska i både Family Four och Avec. Hon jobbar nu  bl.a. som coach eller tanke-PT som hon kallar sig. Hon lär ut Attraktionslagen, bloggar om den, har haft över en miljon besökare på sin blogg!!! Hon har även skrivit en bok i ämnet som heter "Jag blir vad jag tänker" finns på bl. a. adlibris.
 
HÄR KAN NI LYSSNA TILL LILI ÖST!  http://play.radio1.se/catchup/7140
 
OBS. FUNKAR BARA FRÅN VANLIG DATOR GÅR EJ ATT LYSSNA FRÅN SMARTPHONE, TYVÄRR,
MEN MAN KAN LADDA NER DEN SOM PODCAST I MP3 FORMAT  FRÅN RADIO 1  HÄR GÅ VIDARE TILL EVA RUSZ OCH PROGRAMMET SOM SÄNDES 20 DEC 2012.
 
 
 

HEALINGKODEN

 
 
 
Är det någon av er som läst Healingkoden av Alexander Loyd? Jag köpte den förra veckan och har precis börjat läsa den. Loyd påstår att han 2001 upptäckte hur man kan aktivera en fysisk funktion som finn inbyggd i kroppen. Med den kan man eliminera upp till 95 % av orsaken till alla sjukdomar och fysiska symtom. Ni kan läsa mer om den HÄR, den finns även i pocket. Jag är ju iofs väldigt öppen för olika saker men det betyder inte att jag köper allt rakt av. Jag vill gärna ha lite bevis, antingen genom egna erfarenheter men även andras! Därför undrar jag om det finns någon som praktiserat denna metod och vad ni i såfall tyckte? Har den hjälpt er? Är det någon skillnad på den och andra healingmetoder? Blir jätteglad om någon kan berätta lite om era erfarenheter av healingkoden.
Ha en skön söndagskväll,
kramen
 
 
 
 

INGEFÄRA - UNIVERSALMEDEL

Hörde för ett tag sedan talas om hur bra och nyttigt det är med ingefära. Sökte på nåtet och fann en uppsjö av information och vittnesmål från folk som blivit hjälpta av denna "knöl". Den är smockful av antioxidanter, inflammationshämmande, bra för hjärta och kärl, bra för matsmältningen, led och muskelvärk, artros och mycket annat. Det verkar inte spela någon roll om man äter den färsk eller torkad. Även gurkmejan har många läkande egenskaper.
Eftersom jag gått och kännt mig lite småförkyld ett par dagar så har jag druckit ingefärste. Kanske inte det godaste te jag har druckit men helt ok! Jag har rivit färsk ingefära, lite limesaft (skulle varit citron men hade ingen hemma) och honung. Så häller man på kokande vatten och låter det dra en liten stund.
Vill du läsa mer om ingefära kan du göra det här och här. Här kan du läsa om gurkmejan. Det finns massvis andra sidor också, så är det bara att googla.
Nu ska jag kurera mig med en mugg ingefärste, ikväll ska jag spetsa det med lite gurkmeja!
kramen
 
 
Lägger in ett youtubeklipp om någon är intresserad!