MIRAKLER HÄNDER!





Hej alla goa vänner! Tänkte äntligen sätta mig och knopa ihop ett inlägg här. Har varit ganska "låg" ett tag p g a motgångar, bakslag och sjukdom i familjen. Ändå vet jag ju bättre än så, att man ska fokusera på allt som är bra, för det finns ju massvis av goda saker om man tänker efter. Men det är inte alltid så lätt. Jag har iallafall följt era bloggar och det har givit mig massvis med pepp så visst, nu känns det lite bättre iallafall.  Blev tipsad om en intressant kvinna som heter Anita Moorjani. Snacka om att mirakler kan hända! Anita hade cancer i lymfkörtlarna. efter att ha kämpat emot den i 3-4 år blev hon så dålig att hon togs in på Intensivvårdsavdelningen där läkarna gav henne max 36 timmar kvar att leva. Under de kritiska timmarna hade Anita en Näradödenupplevelse där hon fick massvis med insikter bl. a. om hur vi skapar vår verklighetmed våra tankar.  När hon sedan "kom tillbaka" så var hennes cancer borta!!" Läkarna häpnade, ingen kunde ju förklara vart alla cancerceller hade tagit vägen.Miraklet hon var med om är en sensation och har skapat ett stort intresse över hela världen. Jag länkar till hennes hemsida
HÄR. Och så finns det en sida med en intervju med Anita översatt till svenska HÄR.


Jag har tidigare skrivit om Betty J. Eadie som hade en stark NDU. Hon har skrivit boken
"Omsluten av Ljuset"  där hon bl. a. skriver om de Universiella lagarna som hon fick insikt om under sin NDU. Här är ett utdrag ur den boken om just lagarna!



ÄR DU EN A ELLER B-MÄNNISKA?

Jag har varit väldig dålig på att uppdatera bloggen sista tiden. Det har varit så mycket både på jobb och här hemma så jag har helt enkelt inte haft så mycket inspiration till att skriva. Hoppas att det blir bättre med lust och inspiration nu när våren är på gång! 
Vet ni vad? Jag är en B-människa! Hallå hör ni hur det låter? Som om man är en andra klass skapelse värd halva priset! Men nu menas det inte riktigt så. Hittade ett några veckor gammalt Aftonblad på jobbet i helgen och läste en  artikel  om B - människor. Och så klockrent det stämmer in på mig alltså! Jag blir aldrig kompis med tidiga morgnar vaknar aldrig pigg och fräsch tidigt. Och det spelar liksom ingen roll om jag har gått och lagt mig tidigt jag är lik förbaskat lika trött för det. Har hört förut att det skulle behövas en timme mer varje dygn för oss mirgontrötta. Nu säger forskarna t o m 25- 27  timmar skulle vi behöva på ett dygn. Medan A-Människorna bara behöver 23 timmar. Det intressanta är att bara 10-15% är utpräglade A medan 15-25 är B. De andra är någonstans däremellan. Det finns massvis med gamla fördomar om oss som är morgontrötta att vi är lata och slöa osv. Men grejen är den att vi är produktiva flera timmar efter att A människornas krafter tagit slut. Vår bästa tid är kvällen. Haha ja alla är vi olika och det ena är väl inte sämre än det andra.
Här kan du läsa artikeln.

SNICKERSKAKA-LJUVLIGT GOD!




Idag har jag varit ledig från jobbet och blev jättesugen på något gott till fikat. Så jag gjorde Snickerskaka, bland det lättaste man kan gör men ändå så gott. Delar med mig av receptet här om någon mer blir sugen att göra den. Lätt som en plätt! 






SNICKERSKAKOR

  • 1 L Rice Crispies
  • 1 dl kokos
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 burk jordnötssmör
  • 1 dl strösocker
  • 2 dl ljus sirap
  • 200 g ljus blockchoklad (jag hade Marabou mjölkchoklad!)


    Häll en burk jordnötssmör, sirap och strösocker i en kastrull och värm ihop, OBS! ska ej koka! Blanda ihop rice crispies, kokos och vaniljsocker med den varma blandningen och bred ut på en bakplåt med bakplåtspapper under. Smält blockchokladen och bred över kaksmeten. Ställ in i kylen tills det har stelnat. Ta ur och skär i fyrkanter.
    Ät och njut!

    Man kan blanda i salta jordnötter i chokladen om man vill, men jag hade inga hemma den här gången.




  • SÖNDAG KVÄLL..........................................




    Tjingeling!
    Har ni haft en fin helg? Själv har jag haft några sköna lediga dagar. Fint promenadväder och så. Min kära syster var här på besök  och av henne fick jag de här  fina tulpanerna!  I eftermiddag har vi suttit och  kollat på Jägarna 2. Tyckte den var jättebra, samma klass som den första. Är ju ett Lassgård-fan, och Stormare är ju inte dålig han heller! Sedan har jag kollat lite på Youtube, älskar Youtube där finns det så mycket att se inom alla genrer. Ïnte minst om Attraktionslagen! Massvis med klipp av Abraham Hicks och från The Secret. Vet att jag har lagt upp ett klipp från  "The Secret hos Oprah" innan men nu fanns hela programmet så jag kör en favorit i repris och lägger upp den igen! Klart sevärt tycker jag! Enjoy!