NÅGON SOM LÄST?

Jaha nu är et redan söndag kväll. Man tycker att veckorna går fort, men vad gör inte helgen då? Svisch så är det måndag igen.Vi har haft en lugn skön helg, har inte gjort många knop precis. Faktum är att jag inte mått riktigt hundra, det känns som om det är någon förkylning på gång, har haft huvudvärk och kännt mig lite hängig. Kanske inte så konstigt med tanke på att var och varannan människa på jobbet och runt omkring är förkylda. Så därför har det blivit en hel del läsning i helgen. Har beställt en bok på biblioteket som jag bör få nu till veckan. Den är skriven av Lisa Nichols, en av de som är med i "The Secret" hennes bok heter "Oavsett vad som händer - 9 steg att leva livet du älskar" alltså en bok i sann LOA-anda. Du kan läsa om den HÄR . Kanske någon av er har läst den? Vad tyckte ni isåfall? Jag lovar att återkomma med en rapport när jag har läst den.



Kommentarer
Tess

Den har jag inte läst... säg gärna vad du tyckte sen! :) Jag håller med... helgerna går alldeles för fort de ocks! Speciellt denna då jag jobbade i lördags dessutom. Men nästa helg är jag ledig även på fredag. Wohooo! Kram

2012-02-12 19:02:09
URL: http://lagenomattraktion.blogspot.com
Izabell

Nej jag har inte läst den, men gud så intressant den verkar!:-D



Ha en fin vecka!



Kraam Izabell

2012-02-13 12:06:03
URL: http://mysbella.blogg.se/
Ida

Intresserad av att ställa en eller flera frågor på min frågestund? :) Om du inte vill så är det ju bara att strunta i den här kommentaren :)

http://idahtt.blogg.se/2012/january/fragestund-1.html

2012-02-14 16:15:06
URL: http://idahtt.blogg.se/
Jenny

Jag har varit peppad på att läsa den ett tag. Jag har hört att den ska vara bra.

Kram!


Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback