HÖSTTRÖTT

Är ni också trötta? Här går det tydligen någon slags "trötthetsepidemi". Jag har varit så fruktansvärt trött nu i ett par veckor, det är nästan att jag blivit orolig att det är något allvarligt fel! Men så pratar men med andra, vänner och jobbarkompisar och väldigt många säger likadant! Jag som egentligen är en riktig nattuggla som  brukar lägga mig framåt midnatt, har nu varit först i säng flera kvällar!  Igår t ex var den bara strax efter 21 när jag gick och la mig med tanken att jag skulle läsa lite. Men jag somnade nästan på direkten med boken i handen. Övriga familjen fattar ingenting, nu är det plötsligt deras uppgift att släcka ner och kolla att dörren är låst och vad man nu gör när man är sist i säng, hahaha.  Har ett ganska tufft schema den här veckan men idag har jag iallafall varit ledig och fått lite saker uträttade. Nu jobbar jag tre dagar på raken och är inte hemma förrän 20.30 på kvällarna, men sedan väntar lite go ledighet, ser fram emot det! Nu ska jag tända ljus, ta fram en skön pläd och en bra bok sedan blir det lite mys i soffan!
Ha det gott alla mina vänner!
kramkram


Kommentarer
Tess

Jag känner igen mig!!! Vid 19 tiden är jag nästan redo att lägga mig, men ser då att klockan inte är mycket och håller mig vaken. Men jag har krypit till kojs runt 21 varje kväll hela veckan. Jag har aldrig märkt att jag har varit så här trött tidigare. Först trodde jag det var tidsomställningen, men nu har det ju ndå gått mer än en vecka liksom. Kram

2011-11-10 20:01:05
URL: http://lagenomattraktion.blogspot.com
Izabell

Jag är oxå lite hösttrött.. försöker "bota" det med raska promenader på lunchrasten för att få extra dagsljus, det behövs ju!;) + en massa värmeljus hemma på kvällarna:)



Ha en skön helg!



Kraam Izabell

2011-11-12 11:02:55
URL: http://mysbella.blogg.se/
A N G E L I J N A

allt bra?:)

2011-11-14 21:33:19
URL: http://angelijnas.blogg.se/
penny

Det är nog vanligt att man är trött på hösten, nu har det ju blivit ganska mörkt också snabbt. Jag har varit mest trött då jag varit sjuk, men att tända mycket ljus brukar kännas lite bättre tycker jag ivf :)



Hoppas allt ät bra annars med dig :)



Kram



2011-11-14 21:44:18
URL: http://pennys.webblogg.se/
hanna ♡

planer för kvällen då? :D

2011-11-15 16:08:02
URL: http://heaa.blogg.se/
term paper

I don't like such weather, because I start to be melancholy.


Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback